vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti’li Özkan madencileri unutmadı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2022 - 14:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:27 1800+ kez okundu.
 

AK Parti’li Özkan madencileri unutmadı

AK Parti’li Özkan madencileri unutmadı
AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Özkan, Dünyanın en zor ve meşakkatli mesleklerinden birinin madencilik olduğunu belirterek, "Bu uğurda yaşamını yitiren Somalı şehitlerimizi ve tüm maden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum." dedi.AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Özkan, “4 Aralık Dünya Madenciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı. Özkan, ’4 Aralık Dünya Madenciler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, madenciliğin, dünyanın en zor ve meşakkatli mesleklerinden biri olduğunu ifade etti."Madencilik ulusların vazgeçemeyeceği bir sektör"Enerjiye ihtiyacın ve enerji kaynaklarına erişimin her geçen gün biraz daha zorlaştığı dünyada, doğal kaynakların öneminin arttığını vurgulayan Özkan, “Madencilik, tarih boyunca uygarlıkların gelişmesinde çok önemli yer tutan sektörlerden biri olmuştur. İçinde bulunduğumuz yüzyılda yeraltı kaynakları insanın yaşamını sürdürülebilmesi ve refah düzeyinin yükselmesi bakımından belirleyici olmuş ve gelecekte daha da belirleyici olacaktır. Bu bakımdan, madencilik sektörü dün olduğu gibi bugün de uluslar için vazgeçilmez konumunu sürdürmektedir. Türkiye ise maden bakımından zengin doğal kaynaklara sahip olan nadir ülkelerden birisidir.” dedi.Rahmetle andıÖzkan, “Madencilerimize bizleri üzüntüye boğan her türlü kazadan ve olumsuzluktan uzak, iş güvenliği ve sağlığı içerisinde bir çalışma ortamı ve aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyor ‘4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor, bu uğurda yaşamını yitiren Somalı şehitlerimizi de hatırlayarak tüm maden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti’li Özkan madencileri unutmadı
AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Özkan, Dünyanın en zor ve meşakkatli mesleklerinden birinin madencilik olduğunu belirterek, "Bu uğurda yaşamını yitiren Somalı şehitlerimizi ve tüm maden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum." dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Özkan, “4 Aralık Dünya Madenciler Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı. Özkan, ’4 Aralık Dünya Madenciler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, madenciliğin, dünyanın en zor ve meşakkatli mesleklerinden biri olduğunu ifade etti.

"Madencilik ulusların vazgeçemeyeceği bir sektör"
Enerjiye ihtiyacın ve enerji kaynaklarına erişimin her geçen gün biraz daha zorlaştığı dünyada, doğal kaynakların öneminin arttığını vurgulayan Özkan, “Madencilik, tarih boyunca uygarlıkların gelişmesinde çok önemli yer tutan sektörlerden biri olmuştur. İçinde bulunduğumuz yüzyılda yeraltı kaynakları insanın yaşamını sürdürülebilmesi ve refah düzeyinin yükselmesi bakımından belirleyici olmuş ve gelecekte daha da belirleyici olacaktır. Bu bakımdan, madencilik sektörü dün olduğu gibi bugün de uluslar için vazgeçilmez konumunu sürdürmektedir. Türkiye ise maden bakımından zengin doğal kaynaklara sahip olan nadir ülkelerden birisidir.” dedi.

Rahmetle andı
Özkan, “Madencilerimize bizleri üzüntüye boğan her türlü kazadan ve olumsuzluktan uzak, iş güvenliği ve sağlığı içerisinde bir çalışma ortamı ve aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyor ‘4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor, bu uğurda yaşamını yitiren Somalı şehitlerimizi de hatırlayarak tüm maden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop