vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Kayda: “Salihli’yi 9 yılda dev yatırımlarla buluşturduk”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2023 - 15:23, Güncelleme: 31.03.2023 - 14:19 3304+ kez okundu.
 

Başkan Kayda: “Salihli’yi 9 yılda dev yatırımlarla buluşturduk”

Başkan Kayda: “Salihli’yi 9 yılda dev yatırımlarla buluşturduk”
Manisa’nın Salihli ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Zeki Kayda, hizmetlerle dolu dolu geçen 9 yıllık görev süresini tamamlamanın onurunu yaşadığını söyledi. Başkan Kayda, “Salihli sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta bizlere inanan, güvenen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Güzel şehrimizi 9 yılda dev yatırımlar ve hizmetlerle buluşturduk” dedi.Salihli’ye milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve sosyal belediyecilik projelerinin yeni dönemde de artarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Kayda, Belediye Başkanlığında geçen 9 yılını değerlendirdi.“Salihli sevdamızı hizmetlerimizle perçinledik”2014 yılında ‘Bismillah’ diyerek göreve başladığını anlatan Başkan Kayda, “30 Mart 2014 tarihinden bu güne doğup büyüdüğüm Salihli’mize hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Salihli sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta bizlere inanan, güvenen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız bu süreçte tek düşüncemiz Salihli oldu. Ege’nin incisi Salihli’mizi; eğitimden turizme, tarımdan sanayiye her alanda daha yukarılara taşımayı hedefledik. 102 mahalleyi ve 160 bini aşkın insanı hizmetlerle buluşturmak elbette zordu. Ama imkansız değildi. Zoru başarmak, Salihli sevdamızı hizmetlerimizle perçinlemek için en büyük desteği siz değerli hemşehrilerim verdiniz. 31 Mart 2019’da Salihli’de Cumhur İttifakı olarak çok daha güçlendik. Dokuz yılda dev yatırımları ve projeleri sizlerin hizmetine sunduk. Devlet Bahçeli Kent Meydanı, Kurtuluş ve Gümüşçayı Pazaryerleri, Gümüşçayı 1 ve 2 köprüleri, Halk Ekmek Fabrikası, Türk Dünyası Parkı, Yılmaz ve Poyrazdamları köprüleri, Aile Sağlığı Merkezlerini kazandırdığımız ilçemize daha büyük işler yapmak için, daha güzel hizmetler için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha güçlü Salihli olmak adına, üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Senlik, benlik tartışmalarını bırakarak hep birlikte sağlıklı günlere kavuşacağız. Salihli sevdamızla gecemizi gündüzümüze verişimizin 9. yılında, bu güzel şehrin belediye başkanı olarak sizlere güzellikler sunmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz. Nice güzelliklerle dolu sağlıklı yıllarda buluşmak dileğiyle” dedi.
Başkan Kayda: “Salihli’yi 9 yılda dev yatırımlarla buluşturduk”
Manisa’nın Salihli ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Zeki Kayda, hizmetlerle dolu dolu geçen 9 yıllık görev süresini tamamlamanın onurunu yaşadığını söyledi. Başkan Kayda, “Salihli sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta bizlere inanan, güvenen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Güzel şehrimizi 9 yılda dev yatırımlar ve hizmetlerle buluşturduk” dedi.
Salihli’ye milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve sosyal belediyecilik projelerinin yeni dönemde de artarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Kayda, Belediye Başkanlığında geçen 9 yılını değerlendirdi.

“Salihli sevdamızı hizmetlerimizle perçinledik”
2014 yılında ‘Bismillah’ diyerek göreve başladığını anlatan Başkan Kayda, “30 Mart 2014 tarihinden bu güne doğup büyüdüğüm Salihli’mize hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Salihli sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta bizlere inanan, güvenen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız bu süreçte tek düşüncemiz Salihli oldu. Ege’nin incisi Salihli’mizi; eğitimden turizme, tarımdan sanayiye her alanda daha yukarılara taşımayı hedefledik. 102 mahalleyi ve 160 bini aşkın insanı hizmetlerle buluşturmak elbette zordu. Ama imkansız değildi. Zoru başarmak, Salihli sevdamızı hizmetlerimizle perçinlemek için en büyük desteği siz değerli hemşehrilerim verdiniz. 31 Mart 2019’da Salihli’de Cumhur İttifakı olarak çok daha güçlendik. Dokuz yılda dev yatırımları ve projeleri sizlerin hizmetine sunduk. Devlet Bahçeli Kent Meydanı, Kurtuluş ve Gümüşçayı Pazaryerleri, Gümüşçayı 1 ve 2 köprüleri, Halk Ekmek Fabrikası, Türk Dünyası Parkı, Yılmaz ve Poyrazdamları köprüleri, Aile Sağlığı Merkezlerini kazandırdığımız ilçemize daha büyük işler yapmak için, daha güzel hizmetler için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha güçlü Salihli olmak adına, üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Senlik, benlik tartışmalarını bırakarak hep birlikte sağlıklı günlere kavuşacağız. Salihli sevdamızla gecemizi gündüzümüze verişimizin 9. yılında, bu güzel şehrin belediye başkanı olarak sizlere güzellikler sunmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz. Nice güzelliklerle dolu sağlıklı yıllarda buluşmak dileğiyle” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop