vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Demirci Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları sürüyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2022 - 13:11, Güncelleme: 04.12.2022 - 13:07 1440+ kez okundu.
 

Demirci Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları sürüyor

Demirci Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları sürüyor
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesine kazandıracağı ve yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapacak olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinin inşaatında yapım çalışmaları devam ediyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe kalmayacak hedefi ile atıksu arıtma tesisleri yatırımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesinde hayatına geçirilecek olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi projesinde imalat çalışmaları sürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı yürütülen Demirci ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatlar devam ediyor. Tesiste yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınacak.Çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün liderliğinde, Gediz ve Bakırçay Havzalarının korunması noktasında yürüttüğümüz projelerimiz devam ediyor. 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçemizde hayata geçirecek olduğumuz ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapacağız. 28 bin eşdeğer nüfusa hitap edecek olan tesisimizde yapım çalışmaları sürüyor. Çevrenin korunmasına yönelik il genelinde birçok projeyi ve yatırımı da hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.
Demirci Atıksu Arıtma Tesisinin yapım çalışmaları sürüyor
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesine kazandıracağı ve yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapacak olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinin inşaatında yapım çalışmaları devam ediyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe kalmayacak hedefi ile atıksu arıtma tesisleri yatırımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesinde hayatına geçirilecek olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi projesinde imalat çalışmaları sürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı yürütülen Demirci ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatlar devam ediyor. Tesiste yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınacak.
Çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün liderliğinde, Gediz ve Bakırçay Havzalarının korunması noktasında yürüttüğümüz projelerimiz devam ediyor. 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçemizde hayata geçirecek olduğumuz ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapacağız. 28 bin eşdeğer nüfusa hitap edecek olan tesisimizde yapım çalışmaları sürüyor. Çevrenin korunmasına yönelik il genelinde birçok projeyi ve yatırımı da hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop