vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapalı otelin güvenlik görevlisi göçmenleri arka kapıdan alıp konaklatmış

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2022 - 13:11, Güncelleme: 04.12.2022 - 12:25 1301+ kez okundu.
 

Kapalı otelin güvenlik görevlisi göçmenleri arka kapıdan alıp konaklatmış

Kapalı otelin güvenlik görevlisi göçmenleri arka kapıdan alıp konaklatmış
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 3 yıldır kapalı olan bir otelde düzensiz göçmenlerin izinsiz olarak konaklamasını sağlayan güvenlik görevlisi ve 21 düzensiz göçmen, polis ekipleri tarafından yakalandı.Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Armutalan Mahallesi 418. Sokak’ta bir otelin bahçesinde ve arka çıkışında şüpheli şahıslar olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler tarafından üç yıldır kapalı olduğu tespit edilen otele operasyon düzenlendi. Marmaris Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan talimat doğrultusunda düzenlenen operasyonda polisleri görerek ormanlık alana kaçan 21 düzensiz göçmen yakalandı. Daha sonra 3 yıldır faaliyet göstermeyen otelin içine giren ekipler, bir odada telefon ve otelin birçok odasında klimaların açık olduğunu, gıda, hijyen ve kıyafet gibi birçok yaşamsal malzemesi olduğunu tespit etti. Düzensiz göçmenlerden edinilen bilgiye göre otelde çalışan F.Ş’nin kapalı olan otelin arka kapısından düzensiz göçmenleri alarak odalarda kalmasını sağladığı belirlendi. Güvenlik görevlisi F.Ş., yakalanarak emniyete götürüldü. F.Ş., işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı adliyede yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile salıverildi. İçlerinde kadın ve küçük çocukların da olduğu 21 düzensiz göçmen ise emniyetteki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.
Kapalı otelin güvenlik görevlisi göçmenleri arka kapıdan alıp konaklatmış
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 3 yıldır kapalı olan bir otelde düzensiz göçmenlerin izinsiz olarak konaklamasını sağlayan güvenlik görevlisi ve 21 düzensiz göçmen, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Armutalan Mahallesi 418. Sokak’ta bir otelin bahçesinde ve arka çıkışında şüpheli şahıslar olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler tarafından üç yıldır kapalı olduğu tespit edilen otele operasyon düzenlendi. Marmaris Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan talimat doğrultusunda düzenlenen operasyonda polisleri görerek ormanlık alana kaçan 21 düzensiz göçmen yakalandı. Daha sonra 3 yıldır faaliyet göstermeyen otelin içine giren ekipler, bir odada telefon ve otelin birçok odasında klimaların açık olduğunu, gıda, hijyen ve kıyafet gibi birçok yaşamsal malzemesi olduğunu tespit etti. Düzensiz göçmenlerden edinilen bilgiye göre otelde çalışan F.Ş’nin kapalı olan otelin arka kapısından düzensiz göçmenleri alarak odalarda kalmasını sağladığı belirlendi. Güvenlik görevlisi F.Ş., yakalanarak emniyete götürüldü. F.Ş., işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı adliyede yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile salıverildi. İçlerinde kadın ve küçük çocukların da olduğu 21 düzensiz göçmen ise emniyetteki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop