vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımı İl şampiyonu oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2023 - 13:19, Güncelleme: 30.03.2023 - 11:29 2462+ kez okundu.
 

Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımı İl şampiyonu oldu

Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımı İl şampiyonu oldu
Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu.Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler kız-erkek Bocce İl Birinciliği müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri programında yer alan ve her yıl düzenlenen Okul Sporları Bocce İl müsabakalarına yoğun sporcu katılımı oldu. Sporcular müsabakalar süresince madalya ve kupa için büyük gayret gösterdi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, grup müsabakalarında sporculara başarı dileklerini iletti.Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Gençler Kız-Erkek İl müsabakasında dereceye giren takımlar Denizli’de yapılacak grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan şampiyon olan takımın başarısı ile ilgili olarak, “Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımımız Muğla’da gerçekleşen şampiyonada 1. oldu. Denizli’de gerçekleşecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımı İl şampiyonu oldu
Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler kız-erkek Bocce İl Birinciliği müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri programında yer alan ve her yıl düzenlenen Okul Sporları Bocce İl müsabakalarına yoğun sporcu katılımı oldu. Sporcular müsabakalar süresince madalya ve kupa için büyük gayret gösterdi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, grup müsabakalarında sporculara başarı dileklerini iletti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Bocce Gençler Kız-Erkek İl müsabakasında dereceye giren takımlar Denizli’de yapılacak grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan şampiyon olan takımın başarısı ile ilgili olarak, “Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Bocce Takımımız Muğla’da gerçekleşen şampiyonada 1. oldu. Denizli’de gerçekleşecek olan bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop