vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manisa Saruhanlı'da Aylardır Su Yok

Saruhanlı 08.08.2023 - 01:31, Güncelleme: 08.08.2023 - 02:07 2370+ kez okundu.
 

Manisa Saruhanlı'da Aylardır Su Yok

Manisa merkeze 30 kilometre uzaklıkta olan Saruhanlı’ya bağlı Tirkeşköyü Mahallesin'de 2 aydır su sıkıntısı yaşayan köy halkı kimsenin seslerine kulak vermediğini söyledi.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Tirkeş Mahallesinde 2 aydır yaşanan su kesintileri, vatandaşı canından bezdirdi. Kendi olanaklarıyla su ihtiyaçlarını gidermeye çalışan köy halkı, yıllardır aynı problemle karşılaştıklarını ve kalıcı çözüm istediklerini belirtti. Köy yönetiminden olan İlhami Gönülcan aylardır su olmadığını dile getirerek suya hasret kaldıklarını söyledi.  Gönülcan, "Su yok. Muhatap yok, bilgi yok. Siyasi mi acaba. Bizi suya muhtaç ettiler. Belediyecilik hizmeti göremedik yıllardır. Yıl olmuş 2023 iki aydır bu mahallede bir damla su yok teyzeler ablalar köylüler tarım işcileri duş alacak suyu bırakın içmek için su bulamıyorlar bakkalda ekmekten fazla su satılıyor  su için elimizden geleni yapacağız artık su tek çare yaşam savaşına girdik pislikten hastalıktanmı ölelim köylüler isyanda bir yetkili bekliyorlar su sorunlarını çözmek için artık insanlar su derdine bir çare arıyor bir yudum su için savaş çıkacak dedikleri bu olsa gerek sesimizi duyurmak istiyoruz Temel yaşam kaynağı olan suyumuzun bize ulaşmasını sağlayın. Lütfen sayın yetkililer!" dedi.        
Manisa merkeze 30 kilometre uzaklıkta olan Saruhanlı’ya bağlı Tirkeşköyü Mahallesin'de 2 aydır su sıkıntısı yaşayan köy halkı kimsenin seslerine kulak vermediğini söyledi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Tirkeş Mahallesinde 2 aydır yaşanan su kesintileri, vatandaşı canından bezdirdi.
Kendi olanaklarıyla su ihtiyaçlarını gidermeye çalışan köy halkı, yıllardır aynı problemle karşılaştıklarını ve kalıcı çözüm istediklerini belirtti.


Köy yönetiminden olan İlhami Gönülcan aylardır su olmadığını dile getirerek suya hasret kaldıklarını söyledi. 
Gönülcan, "
Su yok. Muhatap yok, bilgi yok. Siyasi mi acaba. Bizi suya muhtaç ettiler. Belediyecilik hizmeti göremedik yıllardır.
Yıl olmuş 2023 iki aydır bu mahallede bir damla su yok teyzeler ablalar köylüler tarım işcileri duş alacak suyu bırakın içmek için su bulamıyorlar bakkalda ekmekten fazla su satılıyor 
su için elimizden geleni yapacağız artık su tek çare yaşam savaşına girdik pislikten hastalıktanmı ölelim köylüler isyanda bir yetkili bekliyorlar su sorunlarını çözmek için
artık insanlar su derdine bir çare arıyor bir yudum su için savaş çıkacak dedikleri bu olsa gerek sesimizi duyurmak istiyoruz Temel yaşam kaynağı olan suyumuzun bize ulaşmasını sağlayın. Lütfen sayın yetkililer!" dedi.


  
  

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop