vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sevgi Eylem Gerektirir

04.12.2022 - 12:47, Güncelleme: 04.12.2022 - 12:47 1007+ kez okundu.
 

Sevgi Eylem Gerektirir

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “En büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur.”
Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “En büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur.”   3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bireylere Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar tarafından düzenlenen kahvaltı gerçekleştirildi.   Baraj Kır Lokantası’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, özel bireylerin toplumun vazgeçilmez parçaları olduğunu vurgulayarak “Özel bireyleri sosyal hayata teşvik etmeye ve ihtiyaç duydukları her an onlara yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Onların dertleriyle dertlenerek, hayat içerisinde yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturarak yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şunu iyi bilmeliyiz ki; herkesin eşit olduğu, tüm hak ve özgürlüklerden yararlandığı bir toplum tüm engellerin ortadan kaldırıldığı bir toplumdur. Özel bireylerimizin toplum içerisinde ihtiyaç duydukları desteği vermek, onları sosyal hayata adapte etmek hepimizin ortak görevidir. Beydağ Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne hayata geçirdiğimiz projelerimizin tamamında özel bireylerimizin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz.” dedi.   Beydağ Belediyesi olarak yapılan çalışmalardan bahseden Yılmazlar, “Söz verdiğimiz gibi bu şehir herkesin şehri olacak. Bu şehirde eşit, adil kamu hizmetlerini ayrım yapmadan her kesimle buluşturmaya devam edeceğiz. Sevginin eylem gerektirdiğinin bilinciyle tüm özel bireylerimi kucaklamak için projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Unutmamalıyız ki en büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. İlçemizdeki özel bireyli kardeşlerim olmak üzere ülkemizdeki tüm özel bireyli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, aileleriniz ile birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.   Başkan Yılmazlar’ın konuşmasının ardından tüm misafirlerle birlikte Beydağ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gelişim ve Destek Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.  
Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “En büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur.”

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: “En büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur.”

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bireylere Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar tarafından düzenlenen kahvaltı gerçekleştirildi.

 

Baraj Kır Lokantası’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, özel bireylerin toplumun vazgeçilmez parçaları olduğunu vurgulayarak “Özel bireyleri sosyal hayata teşvik etmeye ve ihtiyaç duydukları her an onlara yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Onların dertleriyle dertlenerek, hayat içerisinde yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturarak yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şunu iyi bilmeliyiz ki; herkesin eşit olduğu, tüm hak ve özgürlüklerden yararlandığı bir toplum tüm engellerin ortadan kaldırıldığı bir toplumdur. Özel bireylerimizin toplum içerisinde ihtiyaç duydukları desteği vermek, onları sosyal hayata adapte etmek hepimizin ortak görevidir. Beydağ Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne hayata geçirdiğimiz projelerimizin tamamında özel bireylerimizin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

Beydağ Belediyesi olarak yapılan çalışmalardan bahseden Yılmazlar, “Söz verdiğimiz gibi bu şehir herkesin şehri olacak. Bu şehirde eşit, adil kamu hizmetlerini ayrım yapmadan her kesimle buluşturmaya devam edeceğiz. Sevginin eylem gerektirdiğinin bilinciyle tüm özel bireylerimi kucaklamak için projeler geliştirmeye devam edeceğiz.


Unutmamalıyız ki en büyük engel sevgisizliktir, sevgi varsa engel yoktur. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. İlçemizdeki özel bireyli kardeşlerim olmak üzere ülkemizdeki tüm özel bireyli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, aileleriniz ile birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Yılmazlar’ın konuşmasının ardından tüm misafirlerle birlikte Beydağ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gelişim ve Destek Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop