vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

28 saat pil ömürlü HONOR Choice Earbuds X, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

28.07.2022 - 13:16, Güncelleme: 28.07.2022 - 13:16 3543+ kez okundu.
 

28 saat pil ömürlü HONOR Choice Earbuds X, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

HONOR Choice Earbuds X, 28 saat süren pil ömrü, çift mikrofonda gürültü azaltma ve oyun severler için düşük gecikme seviyesi gibi özelliklerine ek olarak uygun fiyatıyla kullanıcıları bekliyor.
HONOR Choice Earbuds X, 28 saat süren pil ömrü, çift mikrofonda gürültü azaltma ve oyun severler için düşük gecikme seviyesi gibi özelliklerine ek olarak uygun fiyatıyla kullanıcıları bekliyor.    Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un Türkiye’de sevilen ve bütçe dostu ürünlerinden HONOR Choice Earbuds Xkulaklık modeli, 12 mm bio-diyafram sürücüleri ile düşük güç tüketiminde kesintisiz bir müzik deneyimi sunuyor.    28 saat batarya süresine sahip olan kulaklık aramalar için çift mikrofonlu gürültü azaltma özelliği ile daha net konuşma sağlıyor. Cihaz, yalnızca 10 dakikalık şarjla 4 saat kesintisiz olarak kullanılabiliyor.    Hafif yarı açık kulak içi tasarımıyla ergonomik bir kullanım sunan HONOR Choice Earbuds X, SAW teknolojisine sahip tamamen yeni Bluetooth 5.2 standartlarını beraberinde getiriyor. Ayrıca karmaşık ortamlarda önemli ölçüde geliştirilmiş parazit koruması ile en iyi oyun, arama veya müzik deneyimi için çalışıyor.   Yalnızca 4,3 gr ağırlığında ve IPX4 Suya Dayanıklılık Sertifikasına sahip olan cihaz, spor severler ve doğada yürüyüş yapmak isteyenlerin tercih edeceği şekilde ter ve yağmur gibi dış faktörlerden etkilenmiyor.   HONOR Choice Earbuds X ile kullanıcılar, müziği istediği şekilde kontrol edebilir, oyun modunu aktif hale getirebilir ve gelen aramaları kolayca yanıtlayabilir. HONOR Choice Earbuds X, hepsiburada.com üzerinden 499 TL’lik uygun fiyatıyla kullanıcıları bekliyor. 
HONOR Choice Earbuds X, 28 saat süren pil ömrü, çift mikrofonda gürültü azaltma ve oyun severler için düşük gecikme seviyesi gibi özelliklerine ek olarak uygun fiyatıyla kullanıcıları bekliyor.

HONOR Choice Earbuds X, 28 saat süren pil ömrü, çift mikrofonda gürültü azaltma ve oyun severler için düşük gecikme seviyesi gibi özelliklerine ek olarak uygun fiyatıyla kullanıcıları bekliyor. 

 

Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR’un Türkiye’de sevilen ve bütçe dostu ürünlerinden HONOR Choice Earbuds Xkulaklık modeli, 12 mm bio-diyafram sürücüleri ile düşük güç tüketiminde kesintisiz bir müzik deneyimi sunuyor. 

 

28 saat batarya süresine sahip olan kulaklık aramalar için çift mikrofonlu gürültü azaltma özelliği ile daha net konuşma sağlıyor. Cihaz, yalnızca 10 dakikalık şarjla 4 saat kesintisiz olarak kullanılabiliyor. 

 

Hafif yarı açık kulak içi tasarımıyla ergonomik bir kullanım sunan HONOR Choice Earbuds X, SAW teknolojisine sahip tamamen yeni Bluetooth 5.2 standartlarını beraberinde getiriyor. Ayrıca karmaşık ortamlarda önemli ölçüde geliştirilmiş parazit koruması ile en iyi oyun, arama veya müzik deneyimi için çalışıyor.

 

Yalnızca 4,3 gr ağırlığında ve IPX4 Suya Dayanıklılık Sertifikasına sahip olan cihaz, spor severler ve doğada yürüyüş yapmak isteyenlerin tercih edeceği şekilde ter ve yağmur gibi dış faktörlerden etkilenmiyor.
 

HONOR Choice Earbuds X ile kullanıcılar, müziği istediği şekilde kontrol edebilir, oyun modunu aktif hale getirebilir ve gelen aramaları kolayca yanıtlayabilir.

HONOR Choice Earbuds X, hepsiburada.com üzerinden 499 TL’lik uygun fiyatıyla kullanıcıları bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop