vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayraklı’nın sporcuları farkını gösterdi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2023 - 13:04, Güncelleme: 28.03.2023 - 12:12 2535+ kez okundu.
 

Bayraklı’nın sporcuları farkını gösterdi

Bayraklı’nın sporcuları farkını gösterdi
Spor alanındaki başarıları ve milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcularıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. Başkan Serdar Sandal, “Spora verdiğimiz önem ve desteklerin meyvelerini çocuklarımızın başarılarıyla toplamak bizi mutlu ediyor” dedi.Türkiye Kick Boks Federasyonu Ege Bölge Şampiyonası düzenledi. Buca Afetevleri Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 6 ilden 155 sporcunun katıldığı müsabakalara Bayraklı Belediyesi de 8 sporcu gönderdi. Yıl boyunca düzenlenen çeşitli turnuvalarda elde ettikleri derecelerle Bayraklı’nın gururu olan başarılı sporcular bu müsabakada da 7 madalyanın sahibi oldu. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada Bayraklı Belediyesi sporcuları, 5 ikincilik, 2 de üçüncülük madalyası kazanarak Ege Bölgesi’nin en iyileri arasında yer aldı.“Tüm sporcularımızı kutluyorum”Sporcularını tebrik eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz ve onları destekliyoruz. Bayraklı Belediyesi; çocuklarımızın, gençlerimizin gayreti ve başarıları sayesinde 30 ilçe arasında altyapıda, gençlik ve sporda lokomotif bir güç haline geldi. Bu konuda biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya devam edeceğiz. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.
Bayraklı’nın sporcuları farkını gösterdi
Spor alanındaki başarıları ve milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcularıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölge Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. Başkan Serdar Sandal, “Spora verdiğimiz önem ve desteklerin meyvelerini çocuklarımızın başarılarıyla toplamak bizi mutlu ediyor” dedi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu Ege Bölge Şampiyonası düzenledi. Buca Afetevleri Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 6 ilden 155 sporcunun katıldığı müsabakalara Bayraklı Belediyesi de 8 sporcu gönderdi. Yıl boyunca düzenlenen çeşitli turnuvalarda elde ettikleri derecelerle Bayraklı’nın gururu olan başarılı sporcular bu müsabakada da 7 madalyanın sahibi oldu. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada Bayraklı Belediyesi sporcuları, 5 ikincilik, 2 de üçüncülük madalyası kazanarak Ege Bölgesi’nin en iyileri arasında yer aldı.

“Tüm sporcularımızı kutluyorum”
Sporcularını tebrik eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz ve onları destekliyoruz. Bayraklı Belediyesi; çocuklarımızın, gençlerimizin gayreti ve başarıları sayesinde 30 ilçe arasında altyapıda, gençlik ve sporda lokomotif bir güç haline geldi. Bu konuda biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya devam edeceğiz. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop