vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yunusemre Belediyesinden Barbaroslu öğrencilere eğitim koçluğu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2023 - 18:11, Güncelleme: 29.03.2023 - 15:36 831+ kez okundu.
 

Yunusemre Belediyesinden Barbaroslu öğrencilere eğitim koçluğu

Yunusemre Belediyesinden Barbaroslu öğrencilere eğitim koçluğu
Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Sağlık Hizmetleri Merkezi’ni ziyaret ederek okul başarısını nasıl arttıracaklarını, sınav stresini nasıl yeneceklerini uzmanından öğrendi.Yunusemre Belediyesi ilçede eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek amacıyla lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak eğitim koçluğu hizmeti veriyor. Çalışma çerçevesinde Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri velileri ve okul yöneticileri ile birlikte Yenimahalle’deki Sağlık Hizmetleri Merkezi’ni ziyaret ederek Sosyolog ve Aile Danışmanı Birsin Özveren ile bir araya geldi. Eğitim koçluğunun önemini anlatan Özveren birkaç seanstan oluşan eğitimde sınav kaygısı, öfke kontrolü, motivasyon, stres yönetimi, beden ve zihni ayakta tutma yolları, beslenme teknikleri, zaman yönetimi konusunda bilgi vereceklerini belirtti, öğrencilere bu süreçte rehberlik edeceklerini söyledi. Eğitime katılan öğrenciler ise kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.
Yunusemre Belediyesinden Barbaroslu öğrencilere eğitim koçluğu
Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, Sağlık Hizmetleri Merkezi’ni ziyaret ederek okul başarısını nasıl arttıracaklarını, sınav stresini nasıl yeneceklerini uzmanından öğrendi.
Yunusemre Belediyesi ilçede eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek amacıyla lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak eğitim koçluğu hizmeti veriyor. Çalışma çerçevesinde Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri velileri ve okul yöneticileri ile birlikte Yenimahalle’deki Sağlık Hizmetleri Merkezi’ni ziyaret ederek Sosyolog ve Aile Danışmanı Birsin Özveren ile bir araya geldi. Eğitim koçluğunun önemini anlatan Özveren birkaç seanstan oluşan eğitimde sınav kaygısı, öfke kontrolü, motivasyon, stres yönetimi, beden ve zihni ayakta tutma yolları, beslenme teknikleri, zaman yönetimi konusunda bilgi vereceklerini belirtti, öğrencilere bu süreçte rehberlik edeceklerini söyledi. Eğitime katılan öğrenciler ise kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop