vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

IPARD-III için yeni çağrılar kapıda

07.05.2024 - 12:50, Güncelleme: 07.05.2024 - 12:50 4336 kez okundu.
 

IPARD-III için yeni çağrılar kapıda

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 555 milyon avro bütçeli IPARD-III programını, 81 il için hayata geçirmeye başladı. Teşvik ve hibeler konusunda işletmelere yol haritası çizen Finansal Yönetim Danışmanı Bikem İnce İnanç, başvuru süreci hakkında detaylı açıklamada bulundu.İSTANBUL (İGFA) - Geçtiğimiz yıl IPARD-II kapsamında toplam 3 milyar lira hibe desteği sağlayarak; kırsalda sürdürülebilir kalkınmayı arttıran, yeni istihdam sağlayan ve ekonomik faaliyet düzeyinin yükselmesini hedefleyen destek programı, bu yıl 81 ili kapsayacak. 2024’te IPARD-III destek programı sayesinde birçok alanda mevcut ve yeni kurulacak olan işletmelere 555 milyon avro üzerinde destek verileceğinin altını çizen Malogra Danışmanlık Kurucusu Bikem İnce İnanç: ‘IPARD, Türkiye'de tarımsal ve kırsal kalkınma alanında destek sağlayan bir programdır. Bu programın amacı, tarımsal üretimi artırmak, kırsal ekonomiyi güçlendirmek ve kırsal alanlarda yaşayanların refahını artırmaktır. Bu sene 3. Dönemi başlayan IPARD desteği 2030 senesine kadar devam edecektir. Besicilik, süt ve yumurta üretimi; meyve-sebze, su ürünleri, kanatlı eti, kırmızı et ve süt işleme; bitkisel ürün çeşitlendirme, tıbbi aromatik bitkiler, arıcılık, zanaatkarlık, katma değerli ürün üretimi, kırsal turizm, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkurları ve yenilenebilir enerji başlıklarında destek alabilmek mümkün.  ‘İŞLETMELER 5.000 EURO’DAN 3.000.000 EURO’YA KADAR HİBE ALACAK’ İnanç: ‘Her biri ayrı çağrılarla yayınlanan bu destekte işletmeler 5.000 Euro’dan 3.000.000 Euro’ya kadar proje başına hibe alabiliyor. Mayıs ayında ilk çağrısı tamamlanan IPARD -III’ün sıradaki çağrısı Haziran ayında yayınlanacak ve başvurular Temmuz ayında tamamlanacak. Başvuru sürecinin itinayla hazırlanması gerektiğinden başvuru yapacak proje sahiplerinin zaman kaybetmeden aksiyon almasını öneriyoruz. İlgili destek kapsamında bir danışmanla çalışmak isteyen proje sahiplerinin çalışacakları danışmanın TSE ve TKDK tarafından akredite edilip edilmediğine dikkat etmesini tavsiye ederim.’ sözlerine yer verdi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 555 milyon avro bütçeli IPARD-III programını, 81 il için hayata geçirmeye başladı. Teşvik ve hibeler konusunda işletmelere yol haritası çizen Finansal Yönetim Danışmanı Bikem İnce İnanç, başvuru süreci hakkında detaylı açıklamada bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - Geçtiğimiz yıl IPARD-II kapsamında toplam 3 milyar lira hibe desteği sağlayarak; kırsalda sürdürülebilir kalkınmayı arttıran, yeni istihdam sağlayan ve ekonomik faaliyet düzeyinin yükselmesini hedefleyen destek programı, bu yıl 81 ili kapsayacak.

2024’te IPARD-III destek programı sayesinde birçok alanda mevcut ve yeni kurulacak olan işletmelere 555 milyon avro üzerinde destek verileceğinin altını çizen Malogra Danışmanlık Kurucusu Bikem İnce İnanç: ‘IPARD, Türkiye'de tarımsal ve kırsal kalkınma alanında destek sağlayan bir programdır. Bu programın amacı, tarımsal üretimi artırmak, kırsal ekonomiyi güçlendirmek ve kırsal alanlarda yaşayanların refahını artırmaktır. Bu sene 3. Dönemi başlayan IPARD desteği 2030 senesine kadar devam edecektir. Besicilik, süt ve yumurta üretimi; meyve-sebze, su ürünleri, kanatlı eti, kırmızı et ve süt işleme; bitkisel ürün çeşitlendirme, tıbbi aromatik bitkiler, arıcılık, zanaatkarlık, katma değerli ürün üretimi, kırsal turizm, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkurları ve yenilenebilir enerji başlıklarında destek alabilmek mümkün. 

‘İŞLETMELER 5.000 EURO’DAN 3.000.000 EURO’YA KADAR HİBE ALACAK’

İnanç: ‘Her biri ayrı çağrılarla yayınlanan bu destekte işletmeler 5.000 Euro’dan 3.000.000 Euro’ya kadar proje başına hibe alabiliyor. Mayıs ayında ilk çağrısı tamamlanan IPARD -III’ün sıradaki çağrısı Haziran ayında yayınlanacak ve başvurular Temmuz ayında tamamlanacak. Başvuru sürecinin itinayla hazırlanması gerektiğinden başvuru yapacak proje sahiplerinin zaman kaybetmeden aksiyon almasını öneriyoruz. İlgili destek kapsamında bir danışmanla çalışmak isteyen proje sahiplerinin çalışacakları danışmanın TSE ve TKDK tarafından akredite edilip edilmediğine dikkat etmesini tavsiye ederim.’ sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop