vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Neova Sigorta, veri analitiği teknoloji şirketi SAS ile iş birliğine imza attı

23.05.2024 - 12:07, Güncelleme: 23.05.2024 - 12:07 6994+ kez okundu.
 

Neova Sigorta, veri analitiği teknoloji şirketi SAS ile iş birliğine imza attı

İş birliği kapsamında Neova Sigorta’nın tüm modelleme süreçleri ve analitik altyapısı merkezileştirerek tek bir platformda birleştiriliyor.   Yenilikçi ve müşteriyi odağa alan ürün ve hizmetler geliştiren Neova Sigorta, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor. SAS VIYA platformu ile merkezi veri yönetişimi, veri standardının sağlanması, model yönetimi, açık kaynak kodlu modellerin geliştirilmesi konularında güçlü hale gelmeyi hedefleyen Neova, veriden daha fazla içgörü elde edip tüm paydaşlarına maksimum değer üretmeyi amaçlıyor.  “Aynı platform üzerinden farklı amaçlara yönelik analitik işlemler yapılabilecek” Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu, gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Neova Sigorta olarak ana stratejilerimiz olan büyüme, karlılık, müşteri, inovasyon & verimlilik ve dijital gelişimin her birine hizmet edecek bir iş birliğine imza attık. Veri analitiği alanında önde gelen kurumlardan olan SAS ile bir araya gelerek tüm modelleme süreçlerimizi ve analitik altyapımızı merkezileştirerek tek bir platformda birleştiriyoruz. Her analitik model için farklı bir altyapı kurma, entegrasyonları yönetme ve güncelliğini sağlama maliyetlerini ortadan kaldırarak önemli avantajlar ve esneklik kazanmış olacağız. Makine öğrenimi ile geliştireceğimiz tarife modeli, müşteri segmentasyonu modeli ve acente segmentasyonu modeli gibi modelleri hızlı ve kolay şekilde SAS VIYA platformunda geliştirerek farklı birimlerin aynı platform üzerinden çeşitli amaçlara yönelik analitik işlemler yapabilmesine olanak sağlamayı hedefliyoruz. Paydaşlarımıza ve müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin, daha iyi olması için güncel teknolojilerin tüm imkanlarını kullanarak değer üretmeye devam edeceğiz.” Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İş birliği kapsamında Neova Sigorta’nın tüm modelleme süreçleri ve analitik altyapısı merkezileştirerek tek bir platformda birleştiriliyor. 

 Yenilikçi ve müşteriyi odağa alan ürün ve hizmetler geliştiren Neova Sigorta, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor. SAS VIYA platformu ile merkezi veri yönetişimi, veri standardının sağlanması, model yönetimi, açık kaynak kodlu modellerin geliştirilmesi konularında güçlü hale gelmeyi hedefleyen Neova, veriden daha fazla içgörü elde edip tüm paydaşlarına maksimum değer üretmeyi amaçlıyor. 

“Aynı platform üzerinden farklı amaçlara yönelik analitik işlemler yapılabilecek”

Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu, gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Neova Sigorta olarak ana stratejilerimiz olan büyüme, karlılık, müşteri, inovasyon & verimlilik ve dijital gelişimin her birine hizmet edecek bir iş birliğine imza attık. Veri analitiği alanında önde gelen kurumlardan olan SAS ile bir araya gelerek tüm modelleme süreçlerimizi ve analitik altyapımızı merkezileştirerek tek bir platformda birleştiriyoruz. Her analitik model için farklı bir altyapı kurma, entegrasyonları yönetme ve güncelliğini sağlama maliyetlerini ortadan kaldırarak önemli avantajlar ve esneklik kazanmış olacağız. Makine öğrenimi ile geliştireceğimiz tarife modeli, müşteri segmentasyonu modeli ve acente segmentasyonu modeli gibi modelleri hızlı ve kolay şekilde SAS VIYA platformunda geliştirerek farklı birimlerin aynı platform üzerinden çeşitli amaçlara yönelik analitik işlemler yapabilmesine olanak sağlamayı hedefliyoruz. Paydaşlarımıza ve müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin, daha iyi olması için güncel teknolojilerin tüm imkanlarını kullanarak değer üretmeye devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop