vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehir Hatları'nda kış tarifesi 18 Eylül'de başlıyor

16.09.2023 - 16:18, Güncelleme: 16.09.2023 - 16:18 684+ kez okundu.
 

Şehir Hatları'nda kış tarifesi 18 Eylül'de başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, 18 Eylül tarihi itibarıyla kış tarifesine geçiliyor. 16 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kış tarifesinde günlük ortalama 934 sefer yapılması planlanıyor.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, 18 Eylül tarihi itibarıyla kış tarifesine geçiliyor. 16 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kış tarifesinde günlük ortalama 934 sefer yapılması planlanıyor. Geçtiğimiz yılın kış tarifesinden farklı olarak Sarıyer-Beykoz ve Rumeli Kavağı-Eminönü hatlarındaki sefer saatlerinde değişiklikler bulunuyor. Yaz tarifesinde de yer alan Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş hattınaysa Kanlıca uğraması ekleniyor. Şehir Hatları AŞ tarafından düzenlenen Boğaz Turları, kış tarifesinde de yapılmaya devam edecek. Uzun Boğaz Turu ve Kısa Boğaz Turu ile yolcular yılın her döneminde İstanbul Boğazı’nın keyfini çıkarıyor. Özellikle turistler tarafından büyük ilgi gören her iki tur da günde 1 kez düzenleniyor. 18 Eylül 2023 – 16 Haziran 2024 tarihleri arasında uygulanacak kış tarifesi kitapçığına Şehir Hatları iskelelerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca Şehir Hatları internet sitesi, mobil uygulaması, sosyal medya hesapları üzerinden ve Alo 153 Beyaz Masa danışma hattından da sefer tarifesine ulaşmak mümkün.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, 18 Eylül tarihi itibarıyla kış tarifesine geçiliyor. 16 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kış tarifesinde günlük ortalama 934 sefer yapılması planlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, 18 Eylül tarihi itibarıyla kış tarifesine geçiliyor. 16 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kış tarifesinde günlük ortalama 934 sefer yapılması planlanıyor.

Geçtiğimiz yılın kış tarifesinden farklı olarak Sarıyer-Beykoz ve Rumeli Kavağı-Eminönü hatlarındaki sefer saatlerinde değişiklikler bulunuyor. Yaz tarifesinde de yer alan Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş hattınaysa Kanlıca uğraması ekleniyor.

Şehir Hatları AŞ tarafından düzenlenen Boğaz Turları, kış tarifesinde de yapılmaya devam edecek.

Uzun Boğaz Turu ve Kısa Boğaz Turu ile yolcular yılın her döneminde İstanbul Boğazı’nın keyfini çıkarıyor. Özellikle turistler tarafından büyük ilgi gören her iki tur da günde 1 kez düzenleniyor.

18 Eylül 2023 – 16 Haziran 2024 tarihleri arasında uygulanacak kış tarifesi kitapçığına Şehir Hatları iskelelerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca Şehir Hatları internet sitesi, mobil uygulaması, sosyal medya hesapları üzerinden ve Alo 153 Beyaz Masa danışma hattından da sefer tarifesine ulaşmak mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop