vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uşaklı iş adamı Başaltın aday adaylığı müracaatını yaptı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2023 - 13:49, Güncelleme: 20.03.2023 - 12:17 3476+ kez okundu.
 

Uşaklı iş adamı Başaltın aday adaylığı müracaatını yaptı

Uşaklı iş adamı Başaltın aday adaylığı müracaatını yaptı
Uşak’ta ulusal ve uluslararası alanda çeşitli sektörlerde ticari faaliyetlerine devam eden Mehmet Onur Başaltın, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerinde İYİ Parti milletvekili aday adaylığı için başvurusunu genel merkez binasında gerçekleştirdi.14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Milletvekili aday adayları partilerine başvurularını gerçekleştirmeye başladı. İYİ Parti’de başvuruların başlamasıyla beraber İYİ Parti Genel Merkezine milletvekilliği aday adaylığı başvuru evraklarını teslim eden iş adamı Mehmet Onur Başaltın, İYİ Parti Uşak Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.Milletin genç, dinamik, iyi ve cesur insanları göreve çağırdığını ifade eden iş insanı Mehmet Onur Başaltın, milletin sesine kulak verdiğini ifade ederek “Uşak’ta iş dünyasının, gençlerimizin kısacası milletimizin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Uşak ilimizi kalkındırmak, sanayimizi güçlendirmek, istihdam sayısını artırmak ve ihracat şampiyonu yapmak için geliyorum” dedi.Uşak’ta üretilen ürünlere Avrupa pazarı başta olmak üzere bir çok pazarda ciddi rağbet olduğunu ifade eden Başaltun, “Bu üreticiyi ve tüketici bir araya getirecek önemli organizasyonlarla ürünlerimizi ihracat yoluyla Dünya pazarlarında sergileyeceğiz” dedi.
Uşaklı iş adamı Başaltın aday adaylığı müracaatını yaptı
Uşak’ta ulusal ve uluslararası alanda çeşitli sektörlerde ticari faaliyetlerine devam eden Mehmet Onur Başaltın, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerinde İYİ Parti milletvekili aday adaylığı için başvurusunu genel merkez binasında gerçekleştirdi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Milletvekili aday adayları partilerine başvurularını gerçekleştirmeye başladı. İYİ Parti’de başvuruların başlamasıyla beraber İYİ Parti Genel Merkezine milletvekilliği aday adaylığı başvuru evraklarını teslim eden iş adamı Mehmet Onur Başaltın, İYİ Parti Uşak Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Milletin genç, dinamik, iyi ve cesur insanları göreve çağırdığını ifade eden iş insanı Mehmet Onur Başaltın, milletin sesine kulak verdiğini ifade ederek “Uşak’ta iş dünyasının, gençlerimizin kısacası milletimizin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Uşak ilimizi kalkındırmak, sanayimizi güçlendirmek, istihdam sayısını artırmak ve ihracat şampiyonu yapmak için geliyorum” dedi.

Uşak’ta üretilen ürünlere Avrupa pazarı başta olmak üzere bir çok pazarda ciddi rağbet olduğunu ifade eden Başaltun, “Bu üreticiyi ve tüketici bir araya getirecek önemli organizasyonlarla ürünlerimizi ihracat yoluyla Dünya pazarlarında sergileyeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop