vip bayan

Bursa Evden Eve Nakliyat Osmangazi Evden Eve Nakliyat Nilufer Evden Eve Nakliyat Yıldırım Evden Eve Nakliyat Büyükorhan Evden Eve Nakliyat Gemlik Evden Eve Nakliyat Gürsu Evden Eve Nakliyat Haramcık Evden Eve Nakliyat İnegöl Evden Eve Nakliyat Bursa Evden Eve Nakliyat Karacabey Evden Eve Nakliyat Keles Evden Eve Nakliyat Mudanya Evden Eve Nakliyat Kestel Evden Eve Nakliyat Mustafakemalpaşa Evden Eve Nakliyat

Erzurum escort bayan

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yurtlarda yaşanan sorunlar masaya yatırıldı

Gündem 28.07.2022 - 15:08, Güncelleme: 28.07.2022 - 15:26 3628+ kez okundu.
 

Yurtlarda yaşanan sorunlar masaya yatırıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Gençlik Buluşması” kapsamında öğrenci yurtlarında yaşanan sıkıntılar ele alındı. Toplantıda gençleri dinleyin mesajı verildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Gençlik Buluşması” kapsamında öğrenci yurtlarında yaşanan sıkıntılar ele alındı. Toplantıda gençleri dinleyin mesajı verildi. ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, öğrenci yurtlarında yaşanan sıkıntıları ele almak için toplandı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Gençlik Meclisi Üyeleri, siyasi partilerin gençlik kolları üyeleri katıldı.   Toplantıda öğrenci yurtlarında son dönemde yaşanan intihar olayları başta olmak üzere yaşanan sıkıntılar ele alındı. Yurtta kalan öğrenciler, avukatlar, sosyologlar ve gönüllü psikologların da katıldığı toplantıda özellikle son yıllarda, öğrencilerin rekabete dayalı sınavlarla streslerinin artması, kendilerini rahat ifade edememeleri, rekabet koşullarında sürekli değişikliklerin yaşanması, aile baskısı gibi faktörlerin etken olduğuna vurgu yapıldı.   Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan “Maalesef bu tarz üzücü hadiselere şahit olabiliyoruz. Bu hadiselerin sebepleri ne kadar farklılık gösterse de bu konulara kalıcı ve çözümcü olarak yaklaşılması gerekiyor. Sizler gençler olarak bu konuda üzerinize düşeni yapmalı ve gençleri dinlemelisiniz” ifadelerinde kullandı.   Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar ise öğrencileri daha iyi anlamak adına onların yanında olmanın bir çözüm yolu olduğunu belirtti. Kayapınar, “Siyaseti kapının dışında bırakarak vicdanımızla bu salondayız. Şehrimize binlerce yeni genç arkadaşımız gelecek. Sınav sonuçları belli olduğunda bile öğrencilerin attığı tweetlerde “Antalya’ya gelmek istedikleri ama intiharlardan dolayı endişeli olduklarını okuyoruz. Bu hepimizin sorunu. Bu soruna hepimiz çözüm bulmalıyız” dedi.   Siyasi Partilerin Gençlik Kolları Başkanları da bu sürecin siyaset üstü bir konu olduğunu ve partileri adına her türlü desteği vereceklerini açıkladı. Yaşanan intiharlar ile ilgili öğrencilerden gelen ve yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkan sebeplerin de ele alındığı toplantıda çözüm önerileri de konuşuldu. Toplantıda, ilerleyen günlerde söz konusu sorunlar ile ilgili kamuoyuna açıklama yapılacağı, siyasi partiler ve derneklerin katılımıyla bir komisyon oluşturularak araştırmalara devam edileceği, araştırmalar sonucunda çözüm önerilerinin belirlenerek ilgili kurum ve kuruluşlara iletileceği belirtildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Gençlik Buluşması” kapsamında öğrenci yurtlarında yaşanan sıkıntılar ele alındı. Toplantıda gençleri dinleyin mesajı verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Gençlik Buluşması” kapsamında öğrenci yurtlarında yaşanan sıkıntılar ele alındı. Toplantıda gençleri dinleyin mesajı verildi.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, öğrenci yurtlarında yaşanan sıkıntıları ele almak için toplandı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Gençlik Meclisi Üyeleri, siyasi partilerin gençlik kolları üyeleri katıldı.

 

Toplantıda öğrenci yurtlarında son dönemde yaşanan intihar olayları başta olmak üzere yaşanan sıkıntılar ele alındı. Yurtta kalan öğrenciler, avukatlar, sosyologlar ve gönüllü psikologların da katıldığı toplantıda özellikle son yıllarda, öğrencilerin rekabete dayalı sınavlarla streslerinin artması, kendilerini rahat ifade edememeleri, rekabet koşullarında sürekli değişikliklerin yaşanması, aile baskısı gibi faktörlerin etken olduğuna vurgu yapıldı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan “Maalesef bu tarz üzücü hadiselere şahit olabiliyoruz. Bu hadiselerin sebepleri ne kadar farklılık gösterse de bu konulara kalıcı ve çözümcü olarak yaklaşılması gerekiyor. Sizler gençler olarak bu konuda üzerinize düşeni yapmalı ve gençleri dinlemelisiniz” ifadelerinde kullandı.

 

Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar ise öğrencileri daha iyi anlamak adına onların yanında olmanın bir çözüm yolu olduğunu belirtti. Kayapınar, “Siyaseti kapının dışında bırakarak vicdanımızla bu salondayız. Şehrimize binlerce yeni genç arkadaşımız gelecek. Sınav sonuçları belli olduğunda bile öğrencilerin attığı tweetlerde “Antalya’ya gelmek istedikleri ama intiharlardan dolayı endişeli olduklarını okuyoruz. Bu hepimizin sorunu. Bu soruna hepimiz çözüm bulmalıyız” dedi.

 

Siyasi Partilerin Gençlik Kolları Başkanları da bu sürecin siyaset üstü bir konu olduğunu ve partileri adına her türlü desteği vereceklerini açıkladı. Yaşanan intiharlar ile ilgili öğrencilerden gelen ve yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkan sebeplerin de ele alındığı toplantıda çözüm önerileri de konuşuldu. Toplantıda, ilerleyen günlerde söz konusu sorunlar ile ilgili kamuoyuna açıklama yapılacağı, siyasi partiler ve derneklerin katılımıyla bir komisyon oluşturularak araştırmalara devam edileceği, araştırmalar sonucunda çözüm önerilerinin belirlenerek ilgili kurum ve kuruluşlara iletileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisagedizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com
petshop